Hoofdmenu
Home
Loopbaan
Contact
Links
Fotogallerij
Interview
Wie is online ?
Er zijn 10 bezoekers online
AFC Amsterdam - De Graafschap Print E-mail
Geschreven door Dave   

De eerste echte wedstrijd waar alleen resultaat telde. Voor de Amstercup speelden we de eerste officiŽle wedstrijd uit tegen AFC Amsterdam. De eerste helft speelden wij erg onrustig en konden we geen stempel op de wedstrijd drukken. Echte grote kansen vielen er niet. Pas in de blessuretijd van de 1e helft kregen we de 1e kans. Een kopbal van Roelofsen bereikte Meijer die de bal direct op de slof nam, maar naast schoot.

In de tweede helft kwamen we beter in ons spel en begon de conditie van de amateurs op te raken. Hier maakte we uitstekend gebruik van door de bal snel rond te laten gaan. Meteen was er dreiging in ons spel. Uit een corner van van Loenhout kopt Roelofsen tegen de onderkant van de lat. Dan moet een schot van Roelofsen door de Amsterdamse defensie van de doellijn worden gehaald. In de 61e minuut is het wel raak als Thijs van Tent Beeking aan de zijlijn een schuiver langs keeper van Zeist schiet. Daarmee is in feite de wedstrijd beslist. Kansen kreeg AFC  niet meer. Met af en toe vloeiende combinaties bij ons ontstaan er nog enkele kansen, maar worden niet benut. Vlak voor tijd wordt het toch nog 0-2 als Kevin Sissing de bal voorzet bij de 2e paal waar Richard Roelofsen kan inkoppen.

Voor de volgende ronde hebben we FC Omniworld thuis geloot. Mooie tegenstander waar gewonnen van moet worden om door te stomen in de Amstercup. 

Dave Bus

< Vorige   Volgende >
 

Content © 2005 davebus
Design en Hosting IDEA-ONLINE