Hoofdmenu
Home
Loopbaan
Contact
Links
Fotogallerij
Interview
Wie is online ?
Er zijn 4 bezoekers online
De Graafschap - Heerenveen
Geschreven door Dave   

ImageNa de overwinning van vorige week op FC Den Bosch stond de wedstrijd tegen Heerenveen op het programma. Heerenveen is dit seizoen ijzersterk zowel in de competitie als Europees. 

We begonnen goed aan de wedstrijd. We waren scherp in de duels en creŽerden een aantal goede kansen. Een droog afstandschot van Ricardo Sousa belande op de lat en Rene Bot stuurde aan de rechterkant Magno de diepte in waaruit een schot werd gepakt door de keeper van Heerenveen. Het laatste kwartier van de 1e helft was duidelijk voor Heerenveen maar doelpunten vielen er niet.  

Na rust hebben we geprobeerd druk te zetten op Heerenveen. Dat lukte aardig, Van Beukering kapte zijn man uit en schoot de bal met zijn linkerbeen in de linker boven hoek. 1-0 een geweldig en belangrijk moment. Na het doelpunt werd Heerenveen gevaarlijk en 15 min voor tijd maakte Yuri Rose 1-1. Na de 1-1 bleven we erin geloven. Via invaller Ax en de opkomende Berck Beelenkamp, kwam de bal in de voeten van Van Beukering die door een dwarrelbal de keeper van Heerenveen passeerde. Eindstand 2-1. 

Belangrijke overwinning voor ons. Volgende week zaterdag wacht ons het uitduel bij FC Twente.

FC Den Bosch - De Graafschap
Geschreven door Dave   

ImageAfgelopen zondag de kraker tegen FC Den Bosch. Nieuw bij de Graafschap gekomen van Feyenoord Glen Loovens. In een spannend duel waar de belangen groot waren te noemen speelden we de uit wedstrijd bij FC Den Bosch.

In de eerste helft waren beide partijen tegen elkaar opgewassen. Beide teams kregen een paar redelijke kansen maar gescoord werd er niet.

De tweede helft kon eigenlijk de wedstrijd beide kanten op. Waar FC Den Bosch een paar grote kansen kreeg sloegen wij via Van Beukering toe. Het was op dat moment duidelijk wie de eerste goal zou maken zou de wedstrijd gaan winnen. In blessure scoorde Milan de tweede treffer door een goede actie van Patrick Ax

Door de winst hebben we een gat weten te slaan met FC Den Bosch voor rechtstreekse degradatie. We kunnen nu met een schuin oog naar boven kijken, waar NEC en ADO Den Haag met 6 punten boven ons staan.

Voor ons is de volgende wedstrijd wederom een finale. Heerenveen thuis; Heerenveen zit in een periode van twee belangrijke UEFA cup wedstrijden. Dus voor ons de taak om toe te slaan en er voor te zorgen dat de punten in Doetinchem blijven.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 50 van 50
 

Content © 2005 davebus
Design en Hosting IDEA-ONLINE